Jdi na obsah Jdi na menu
 


3. 8. 2017

Přicházej 2


                    Už si vzpomínám! A nebo ne?

Okolo společně jeli John s Olívií a ani sekundu neváhali a rozhodli se zastavit na nejrušnější ulici v New Yorku a ihned zavolat hasiče a pomoci Mattovi s Oliver do nemocnice. Kontaktovali záchranáře, protože to s Mattem ani Oliverem nevypadalo moc nadějně. Luxusní limuzína totiž havarovala do pouličního osvětlení a Matt nebyl ani připoután. Za pár minut, které vypadaly jako čtyři dny přijeli naráz hasiči společně se záchranáři, v sanitce byl i psycholog Hugo, který měl pomoci, aby se John s Olívií dostali z otřesného zážitku. Po převezení do Nemocnice záchranáři neustále volali Amandě domů do San Francisca, ale marně. Johnovi s Olívií bylo záchranáři sděleno, že Řidič Matt byl už polomrtvý, ale údajně ho naživu držela tak zvaná BOŽÍ SÍLA!

„Boží síla? Co to má znamenat!“ Pomyslel si John. Ani zkušení záchranáři si to nemohli vysvětlit, ale o to v tuhle chvíli nešlo. Šlo hlavně o to, že Matt společně s Oliverem byli mimo ohrožení života. Jakmile se to dozvěděl Saimon (  šéf Olivera) s ženou Caroline také přijeli do Nemocni, jak se Mattovi s Oliverem daří. Saimon chtěl Olivera obsadit do pozice už v pondělí, ale jak to vypadalo, tak to bude muset alespoň sedm týdnů počkat. Matt byl v kómatu a Oliver na jednotce intenzivní péče.

 Když Amanda zprovoznila svůj mobil a viděla na displeji telefonní číslo Nemocnice, nezbývalo ji nic jiného než zavolat na zpět a zeptat se co se stalo. Paní na infolince jí vzkázala, že její přítel měl autonehodu a byl polomrtvý. Paní na infolince si Olivera spletla s Mattem, ale to Amanda v tu dobu nemohla ani v ponětí tušit. Okamžitě vyskočila z hlubokého křesla, sbalila si kufr s nejzákladnějším oblečením a vyrazila na Letiště, aby byla co nejdříve v New Yorku. Vyšla z domu zamkla za s sebou a utíkala k stanici taxíků a ihned vykřikovala: „Na Letiště! A fofrem!“ Taxikář na Amandě vycítil, že je vyděšená tak jí vyhověl a jel nejrychleji jak to bylo ve starém taxíku možné.

 Po příjezdu na Letiště Amanda vystoupila z vozu dala taxikáři 25 dolarů spropitného a ten byl štěstím bez sebe. Ale ve spěchu si Amanda spletla brány společně s rezervací letu a jako by se jí smůla lepila na paty! Amanda nastoupila do letadla, které směřovalo do Kansasu.                

                                                               

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář