Jdi na obsah Jdi na menu
 


3. 8. 2017

Přicházej 3

Děláte si legraci!

Jakmile se Amanda dozvěděla, že je na letiště v úplně jiném městě tak nevystačila s nervy a na místě se zhroutila. To ale nebyla nejhorší věc, která Amandu na letišti v Kansasu potkala! Po probuzení z kolapsu jí někdo okradl o všechny doklady, ale pro Amandu bylo záhadou proč jí nevzali lupiči kufry, které měla přímo vedle sebe.

Teď se Amanda zalekla a už plakala, jako malé dítě po úrazu hlavy. Kolem ní šla ale velmi ochotná paní Emily, která pracovala na úřadě a Amandě velmi rychle pomohla nové doklady získat. Amanda měla alespoň v něčem štěstí, v lidech! Řekla paní Emily, jakou jí prokázala službu, a že na to v životě nezapomene, dala jí dokonce i své telefonní číslo a odvděčila se i obrovským přátelským obětím.

Po rozloučení s paní Emily se Amanda vydala na prodej lístků a tentokrát si přečetla destinaci do které opravdu chce. Takový zážitek by si určitě nechtěla zopakovat. Byla ze všeho tak vyděšená, že i po celou dobu neúprosně dlouhého letu seděla na sedadle a ani se nehýbala.

Když doletěla do New Yorku, už viděla vozidlo televize a věděla, že infolinka v nemocnici prozradila, že se chystá za svým přítel Oliverem. Ve voze byl šéf Saimon s manželkou, Amanda neměla na seznamování náladu, protože její přítel byl v kómatu. Ale v tom ji zastavil Saimon a říkal Amandě: „To jste se musela splést, váš přítel je pouze v hlubokém spánku a ne v kómatu.“

„Vážně?“ Nadchla se Amanda. „Ano, váš přítel je pouze v hlubokém spánku.“ „Tak na co čekáme?“ Jásala Amanda.

Vystrčila řidiče vozu na místo spolujezdce a řítila se přeplněnými ulicemi jako pirát silnic. „Tudy vlevo?“ Ptala se Amanda. Když uviděla červený kříž, byla nadšená, že dorazila správně, ale i zároveň smutná, že uvidí svého milovaného přitele po autonehodě. „Kde je Oliver Soul?“ Páté patro. „Děkuji.“ Utíkala po úzké v chodbě až do pátého patra, převlékla se do sterilního oblečení a už se vydala hledat JIP pokoje. Našla ten, ve kterém ležel Oliver.

Právě po příchodu Amandy Oliver přicházel k sobě.

                                                                                     

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář