Jdi na obsah Jdi na menu
 


25. 7. 2017

Přicházej


 Nějak se to zkomplikuje!

„Olivere!, počkej!“ Křičela Amanda celou dobu v taxíku, když Oliver odjížděl na Letiště v San Franciscu. „Neblázni! Takových nabídek přijde víc, uvidíš!“ Oliver dostal svojí vysněnou práci v New Yorku jako Hlasatel sportu. Jeho angažmá mělo trvat 2 roky.

 Oliver z toho sice také nebyl nadšený, ale Amandu neustále ujišťoval, že si budou psát a rozhodně za ní bude jezdit každou volnou chvilku. „Amando, miluju tě a i, když od sebe budeme spoustu kilometrů, neustále… nedořekne větu.“ Taxikář ho přeruší: „ Jsme tady! Letiště. 4 dolary 50 centů.“ Oliver mu peníze dá a s obrovským smutkem otvírá dveře taxíku a jako správný gentelman otevřel Amandě dveře. Taxikář mu otevřel kufr taxíku, vyndal Oliverovo zavazadlo a vší silou ho hodil o asfaltovou silnici, která byla u letiště. Amanda na taxikáře zvolá: „Hlavně na mě počkejte pane! Za okamžik jsem zpět!“

 Taxikář jako by si pomyslel a bylo mu to vidět na tmavých hnědých očích: No jo ženská! Hlavně už běž, ať si můžu dát cigáro! Mezitím Amanda s Oliverem vešli do útrob Letiště a Oliver to nechtěl prodlužovat a rovnou šel k Bráně číslo 3, kde už bylo přistavené letadlo a Oliver dal Amandě poslední pusu a nastoupil do přepravního oddělení. Amanda pouze stihla říct: „Miluju tě!“ Oliver se nechtěl v letadle trápit tak si koupil na palubě letadla od letušky balení prášků na spaní a řekl letušce, aby ho v New Yorku vzbudila. Po 6 hodinách, které Oliver ani nezaznamenal mu letuška křikem ohlásila: „Pane! Už jsme tady, New York!“

Oliver řekl letušce, že děkuje a vystoupil z paluby letadla. Vyjde z budovy Letiště a už vidí obrovskou Limuzínu s logem televize a ihned mu dojde, že si má nastoupit.  Muž mu otevře dveře a řekne ať si Oliver nastoupí do vozu. Řidič Matt byl v práci jako řidič úplným nováčkem a bylo to hodně znát. Ale přeci jen limuzínu dokázal řídit a bezpečně odvezl Olivera do klubu na uvítací večírek. Tam Oliver poznal spolu moderátory a také vedoucího vysílání pana Saimona.

 Vše proběhlo bez problému a úplně v pořádku se Oliver s panem Saimonem a jeho ženou Caroline seznámil. Rozhodl se, že úspěch zapije, ale přesto se choval střízlivě. To se nedá říci o jeho řidiči Mattovi, který vypil alkoholu požehnaně. Do klubu jel ještě celkem bezpečně, ale to se nedá říct o cestě do apartmá v hotelu. Matt se i s novým Hlasatel vybourali poblíž hotelu.

                                                                                                                             Pokračování příště

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář